Mike in Texas
Last Activity:
Jul 15, 2011
Joined:
Nov 7, 2005
Messages:
122
Likes Received:
0
Trophy Points:
0

Share This Page

Mike in Texas

New Member

Mike in Texas was last seen:
Jul 15, 2011
    1. Mike in Texas
      Mike in Texas
      Yep; everything is working OK. I put on the 3.33 pulley too and just ordered the UPR powerpipe. See 6psi at 5000 rpm. Upped my timing to 16* and set the fuel pressure to 38. The ignition retard is set @ 1.5. Going to try to get a dyno run here locally to see what the hp is.
    2. Cobra912
      Cobra912
      I need help with my 1220SL. I can't figure out how to hook up FMU and how to make the other hard fuel line work. (you delete one right?) also with no power steering or a/c how the heck do I run the belt?
    3. Mike in Texas
      Mike in Texas
      Got it fixed, thanks. Also dropped to the 3.33 SC gear and got another 3 psi.
    4. jd-hart
      jd-hart
      Sorry, I didn't get back to you sooner. I didn't see this message usually they come through in a PM but this one was different.

      Yes, the connections are very close to the sway bar, but I can get to them. Did you get your problem fixed?
  • Loading...
  • Loading...
  • Signature

    Mike in Texas
    1990 7up, 5spd, 14000 miles, '99 GT40 engine with GT40X aluminum heads, E303 cam, Cobra upper and lower intakes, 24# injectors, 65mm throttle body, Paxton 1220 SL supercharger w/ 2.95 drive gear, UPR power pipe, 255 lph fuel pump, Pro M MAF, 1 5/8" ceramic coated Motorsport headers,3.55 rear end, MGW short throw shifter, subframe connectors.