'90 2.3l A couple of questions...

Discussion in '2.3L (N/A & Turbo) Tech' started by chronicseed, Mar 2, 2006.


  1. chronicseed

    chronicseed New Member

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ohio
    A while back my turn signals and heater/ac blower motor stopped working. I am in the process of trying to find the problem and fix it. The turn signal bulbs are fine. I know this because my hazards still work.. I checked all the fuses in the fuse box; none are blown> I replaced the turn signal flasher.. still no luck. If anyone has any clue what could be causing either of these problems please reply. Thanks.
     
    #1
  2. rd

    rd Founding Member

    Joined:
    Jan 12, 2000
    Messages:
    3,430
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    59
    Location:
    Ocean Springs MS
    Suggest going to the Autozone site and getting the wiring diagram. It will make tracing this stuff easier.

    Offhand, it sounds like a ground. The turn signals could just need a flasher unit. The heater blower motor has a fuse and the resistor set that's in the case. Check for power there with a meter or test light.
     
    #2
  3. chronicseed

    chronicseed New Member

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ohio
    Nevermind, problem fixed. Thanks anyway...
     
    #3
  4. bobaganoosh

    bobaganoosh New Member

    Joined:
    May 28, 2005
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    flower mound texas
    well what was it for anyone who may have the problem later and could have the same fix.

    mike
     
    #4

Share This Page