93 2.3 Issue

Discussion in '2.3L (N/A & Turbo) Tech' started by 93mstnglx, Jun 17, 2014.


  1. 93mstnglx

    93mstnglx Active Member

    Joined:
    Mar 26, 2014
    Messages:
    63
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    29
    I'm having an intermittent problem. Every now and then I'll go to start it and it starts runs for a second and quits. And then when I start it back up it has to turn for a while til it fires up.

    But it doesn't happen very often and usually only happens once when it does happen.

    I have new coil packs, new spark plugs and wires and a new ignition control module.

    It's a 93 2.3 dual plug edis engine.

    My first thought goes to fuel delivery, but I'm not sure.
     
    #1
  2. tealtiger93

    tealtiger93 Member

    Joined:
    May 5, 2004
    Messages:
    890
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Allentown/Bethlehem, PA
    I don't mean to knock the body of knowledge available on this forum, but the reality is it's not nearly as active as it used to be. Join Fox Body Addicts on Facebook - it's mostly 5.0 guys but nonetheless with social media as big as it is, you'll find much more responses there; and much faster.
     
    #2
  3. 93mstnglx

    93mstnglx Active Member

    Joined:
    Mar 26, 2014
    Messages:
    63
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    29
    Thanks bud!
     
    #3
  4. tealtiger93

    tealtiger93 Member

    Joined:
    May 5, 2004
    Messages:
    890
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Allentown/Bethlehem, PA
    Sure thing.
     
    #4

Share This Page