Alerts Broken?

Discussion in 'Feedback Area | Testing Zone' started by HotFox, Sep 20, 2013.

  1. HotFox

    HotFox Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    431
    Likes Received:
    39
    Trophy Points:
    39
    Location:
    SE Michigan
    @Noobz347
    I am not getting any notification of a thread that I am following and also no notification when I was quoted in a thread. Any Ideas or thoughts?

    Thanks,
    Scott
     
    #1
  2. Noobz347

    Noobz347 Stangnet Facilities Maint Tech... Er... Janitor
    Admin Dude

    Joined:
    Jan 5, 1985
    Messages:
    20,758
    Showcase:
    59
    Albums:
    8
    Likes Received:
    2,727
    Trophy Points:
    174
    Location:
    Box behind Walmart
    Not sure... I got the alert that you alerted me. Look through your preferences in your profile and make sure that nothing is unclicked that's not supposed to be.
     
    #2
  3. Noobz347

    Noobz347 Stangnet Facilities Maint Tech... Er... Janitor
    Admin Dude

    Joined:
    Jan 5, 1985
    Messages:
    20,758
    Showcase:
    59
    Albums:
    8
    Likes Received:
    2,727
    Trophy Points:
    174
    Location:
    Box behind Walmart
    That quote should have alerted you as well as @HotFox . Let me know if you got any less than two alerts so far.
     
    #3
  4. HotFox

    HotFox Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    431
    Likes Received:
    39
    Trophy Points:
    39
    Location:
    SE Michigan
    got both.:shrug::shrug::shrug::shrug:
     
    #4

Share This Page