Electrical Bad Miss While Cruising.

Discussion in '1994 - 1995 Specific Tech' started by Peter Sweigart, Jun 13, 2012.


  1. Peter Sweigart

    Peter Sweigart New Member

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm stuck on trying to figure out whats going on with my 94 Gt 5sp. No codes, no CE light. Cruising at highway speeds it develops a really bad miss (multiple cylinders), if i hold WOT for a 5 count (or hold in clutch and "blip" it past 4000) it goes away, and stays away for a few miles, then returns. Fuel pressure is steady during this. (30-40psi depending on load) I've replaced plugs, wires, ignition module, cap, fuel filter, and air filter. These cars aren't that complicated but I cant figure out whats going on. Hope some of you specialist can help me out, or at least steer me in the right direction. Car has 170,000 on it.
  2. 95Vert383AOD

    95Vert383AOD Active Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    1,306
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    49
    Location:
    Providence, RI
    Try cleaning your MAF meter?
  3. Peter Sweigart

    Peter Sweigart New Member

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    No, I'll try that this weekend.
  4. 95Vert383AOD

    95Vert383AOD Active Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    1,306
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    49
    Location:
    Providence, RI
    Yeah i usually always try the freebees first.

Share This Page