Does anyone elses Sync suck A**?

Discussion in '2005 - 2014 S-197 Mustang -General/Talk-' started by JymboSlice, Oct 16, 2011.

  1. Svtpilot

    Founding Member

    Joined:
    Jun 16, 2002
    Messages:
    725
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    29
    Location:
    Long Island, NY
  2. 289IsFine

    289IsFine New Member

    Joined:
    Mar 22, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    2
    Location:
    California
    Well, all of these posts look to be over 2 years old, and Sync still sucks…"Indexing, please wait" is what I get from my iPod for a week. What does Sync have for a CPU, Microsoft's 80286? Jeez. (The system in my wife's Camaro runs circles around this thing…)
     
    #42
  3. FordIVTteam

    FordIVTteam Member

    Joined:
    Nov 18, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    14
    Location:
    Dearborn, MI
    Hi 289IsFine,

    I suggest performing a soft reset to your iPod (not connected to SYNC) by holding the MENU and PLAY/PAUSE buttons until the Apple Logo appears. I also suggest performing a master reset to your SYNC system: http://support.ford.com/sync-technology/perform-master-reset-sync Connect the iPod via USB and allow the device to index. If the "indexing, please wait" never disappears, refer to page 230 of your owner's manual: http://www.fordservicecontent.com/F...-Owners-Manual-version-3_om_EN-US_02_2014.pdf and remove fuse #3 with the engine off. After 3 minutes, replace the fuse and turn the vehicle back on and attempt the connection again.

    Please let me know how it goes or if you have any questions.

    Kim
     
    #43

Share This Page