Having problems posting classifieds

Discussion in 'Feedback Area | Testing Zone' started by Speeds8erM-1, Apr 18, 2008.


  1. Speeds8erM-1

    Speeds8erM-1 Founding Member

    Joined:
    Sep 6, 2000
    Messages:
    1,282
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Pensacola Florida
    For the last month everytime I post a classified ad it gives me some kind of error? I have tried taking html out, it still does it? Dunno what made it start doing this? Using Firefox if that matters. :SNSign:
     
    #1
  2. Uncle Meat

    Uncle Meat Banned

    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    3,860
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Prattville, Alabama
    Can you post up exactly what the error is you are receiving?

    Thanks.

    U.M.
     
    #2
  3. Gearbanger 101

    Gearbanger 101 Straight Outta Locash Super Mod

    Joined:
    Aug 11, 2002
    Messages:
    14,483
    Likes Received:
    949
    Trophy Points:
    164
    Location:
    Ontario, Canada
    I assume you're talking about the "National Classifieds"?

    There's the odd glitch in the system that needs to be worked out at times. I've been moderating it for months now and still see problems pop up from time to time. As UM stated, please copy the error for us to determine exactly what the problem is.
     
    #3
  4. timeless2

    timeless2 Vi Veri Veni Versum Vicus Vici Admin Dude

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    10,317
    Likes Received:
    99
    Trophy Points:
    89
    Location:
    the Shadow Gallery
    Make sure your images (if you are posting any) are no wider than 600 pixels. This is a very common issue as well.
     
    #4
  5. Speeds8erM-1

    Speeds8erM-1 Founding Member

    Joined:
    Sep 6, 2000
    Messages:
    1,282
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Pensacola Florida
    Hmmm, 600 pixels? They are usually 200ish kb or smaller? I will try to upload again in a bit and post the message
     
    #5
  6. Speeds8erM-1

    Speeds8erM-1 Founding Member

    Joined:
    Sep 6, 2000
    Messages:
    1,282
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Pensacola Florida
    Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 4096 bytes) in /home/class/public_html/image-inc.php on line 137

    It worked the first time with no pics, uploaded pics and thats the message it gave me, all are under 200kb
     
    #6
  7. timeless2

    timeless2 Vi Veri Veni Versum Vicus Vici Admin Dude

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    10,317
    Likes Received:
    99
    Trophy Points:
    89
    Location:
    the Shadow Gallery
    Yepper, your images are still the issue.

    Email them to me at:
    help at stangnet dot com

    Also, please include a link to your ad page, so I can see if there is anything else gone awry.
     
    #7

Share This Page