Must wait 29 seconds?

Discussion in 'Feedback Area | Testing Zone' started by Gtwo, Jan 23, 2012.


  1. Gtwo

    Gtwo Previously 984.65spd

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    17
    Location:
    arcadia florida
    Try to post a ? And it says must wait 29 seconds whats the deal?
     
    #1
  2. SlammedGT

    SlammedGT Active Member

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Messages:
    635
    Showcase:
    14
    Albums:
    1
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    29
    Location:
    Peotone, IL.
    just wait, its not that long..LOL, when I was a kid we had to walk 5 miles up hill just to ask a quesion
     
    #2
  3. Gtwo

    Gtwo Previously 984.65spd

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    17
    Location:
    arcadia florida
    But I tried waiting,still said same thing, then I go back and it did post it like 10 times. What'd I do wrong?
    Im using tapatalk forum app if it matters.
     
    #3
  4. BlownFiveLiter

    BlownFiveLiter have car, will race....wait, it doesn't run

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    5,504
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    88
    Location:
    Chicagoland
    I've had the same problem with Tapatalk on here. It actually does post, so you can cancel out and it works. Probably a Tapatalk bug that will be fixed with their next update.
     
    #4
  5. VibrantRedGT

    VibrantRedGT "STANGNET'S PENGUIN SMACKER" Super Mod

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    15,568
    Likes Received:
    221
    Trophy Points:
    114
    Location:
    Boca Raton, Florida
    It's a Tapatalk issue, not Stangnet. Yesterday I posted from Tapatalk, said I timed out too. I just check that thread and not only did my post go through but it posted 3 times. I just edited the two extra ones. Tapatalk isn't the most stable forum platform app available currently. It needs some polishing.
     
    #5
  6. RacEoHolic330

    RacEoHolic330 I like to dress like a pretty girl SN Certified Technician

    Joined:
    Mar 5, 2003
    Messages:
    3,500
    Likes Received:
    696
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Allentown, PA
    Happens to me as well. After I post something, I just hit discard and it post anyways. It will do until they fix the app.
     
    #6
  7. VibrantRedGT

    VibrantRedGT "STANGNET'S PENGUIN SMACKER" Super Mod

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    15,568
    Likes Received:
    221
    Trophy Points:
    114
    Location:
    Boca Raton, Florida
    Well I used Tapatalk again last night, same thing. It timed out then posted anyway like RacEoHolic just said. It needs some polishing.
     
    #7
  8. Gtwo

    Gtwo Previously 984.65spd

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    17
    Location:
    arcadia florida
    Yeah,now that ive figured it out it's just an annoyance.
     
    #8

Share This Page