mustangmods hosting

Discussion in '1979 - 1995 (Fox, SN95.0, & 2.3L) -General/Talk-' started by Nik_95Cobra, Jan 26, 2007.


  1. Nik_95Cobra

    Nik_95Cobra Founding Member

    Joined:
    Feb 5, 2002
    Messages:
    1,695
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    37
    Location:
    Tempe, Arizona
    Hey all, trying to upload some new pics and mustangmods doesn't seem to be working for me...Is it working for any of you?
    #1
  2. HISSIN50

    HISSIN50 "How long does it take to get help in here? SN Certified Technician

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    31,148
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    79
    Nik, I just tried to log-in to check it for ya and it won't let me (I get the normal front-page but when I go to log-in, the log-in page goes to an IE error screen).
    #2
  3. Nik_95Cobra

    Nik_95Cobra Founding Member

    Joined:
    Feb 5, 2002
    Messages:
    1,695
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    37
    Location:
    Tempe, Arizona
    Thanks for trying man, looks like it's not just me then.
    #3
  4. 94_Teal_GT

    94_Teal_GT Founding Member

    Joined:
    Aug 15, 2002
    Messages:
    458
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Palm Bay, FL
    Seems to be working now. I just logged in and my pics are still there.
    #4
  5. Nik_95Cobra

    Nik_95Cobra Founding Member

    Joined:
    Feb 5, 2002
    Messages:
    1,695
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    37
    Location:
    Tempe, Arizona
    thanks guys, it finally let me in.
    #5

Share This Page