Problems with my garage

Discussion in 'Feedback Area | Testing Zone' started by ProCharger GT, Feb 26, 2006.


  1. ProCharger GT

    ProCharger GT Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Messages:
    908
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    Whenever I go to edit "My Garage" it says I don't have access to do so. Any ideas?
  2. timeless2

    timeless2 Vi Veri Veni Versum Vicus Vici Admin Dude

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    10,310
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    89
    Let me run it up the chain of command... ;)
  3. 32v

    32v My CT sucks Donkey Balls. Founding Member

    Joined:
    Dec 9, 2001
    Messages:
    3,643
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    68
  4. ProCharger GT

    ProCharger GT Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Messages:
    908
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    Thanks - and just an FYI I just tried again, still no luck. It worked for me a couple of days ago, and I went to update it today and thats when I first noticed it.
  5. timeless2

    timeless2 Vi Veri Veni Versum Vicus Vici Admin Dude

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    10,310
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    89
    Mike's gonna have to help on this one. :/
  6. ProCharger GT

    ProCharger GT Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Messages:
    908
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
  7. timeless2

    timeless2 Vi Veri Veni Versum Vicus Vici Admin Dude

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    10,310
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    89
    Mike's on it.
  8. timeless2

    timeless2 Vi Veri Veni Versum Vicus Vici Admin Dude

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    10,310
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    89
    Try it now.
  9. ProCharger GT

    ProCharger GT Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Messages:
    908
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16

Share This Page