Stupid Question (Brake Light)

Discussion in 'Fox 5.0 Mustang Tech' started by PuppyDawg, Dec 23, 2003.

  1. PuppyDawg

    PuppyDawg New Member

    Joined:
    Nov 21, 2003
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Boston,MA
    Sorry guys for the stupid question(s) but i just finished putting on the (2) O2 sensors and the new transmission mounts and supports.....but when all that was done i noticed the Brake light coming on inside him.......is that due to the brake fluid (i'm going to check in a few, i'm just at work right now) or a sticky hand brake situation? ....common problem on the 5.0 88gt's?
     
    #1
  2. 5.0Droptop

    5.0Droptop ...all those nights we shared, and you're a dude??

    Joined:
    May 16, 2002
    Messages:
    8,653
    Likes Received:
    1,089
    Trophy Points:
    173
    Location:
    Indiana
    Could be a sticky hand brake deal.
     
    #2
  3. PuppyDawg

    PuppyDawg New Member

    Joined:
    Nov 21, 2003
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Boston,MA
    just wanted to let you guys know that all i did to eliminate this was put in the brake fluid to the max line and shut the cap tight......no more light. :)
     
    #3
  4. 5.0Droptop

    5.0Droptop ...all those nights we shared, and you're a dude??

    Joined:
    May 16, 2002
    Messages:
    8,653
    Likes Received:
    1,089
    Trophy Points:
    173
    Location:
    Indiana

    :lol: :rlaugh: :nice: Leave it to a Mechanic to forget the obvious! :bang:
     
    #4
  5. PuppyDawg

    PuppyDawg New Member

    Joined:
    Nov 21, 2003
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Boston,MA
    lol that's why i titled this "stupid question" :p......also.....the same thing happened with my 300zx but it wasn't the fluid....actually just the sensor.
     
    #5

Share This Page