surging idle and i noticed i dont have 10 pin connectors

Discussion in 'Fox 5.0 Mustang Tech' started by foxbody5.0driver, Mar 6, 2013.


  1. foxbody5.0driver

    foxbody5.0driver New Member

    Joined:
    Mar 6, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i need help i have no 10 pin connectors and the wires are just butt spliced at the firewall what should i do? Is it even safe to drive it?
     
    #1
  2. jrichker

    jrichker StangNet's favorite TOOL SN Certified Technician Founding Member

    Joined:
    Mar 10, 2000
    Messages:
    21,814
    Likes Received:
    401
    Trophy Points:
    134
    Location:
    Dublin GA
    If that's all they messed up, you are safe. You may not run well, but are safe.

    See the "Surging Idle Checklist” for help with all your idle/stall problems. You can guess at the problem and throw parts at it, or you can use the checklist to help you find the problem quickly and inexpensively. The checklist is right here in the Stangnet 5.0 Tech forum and you don’t have navigate to some other unknown web site. It‘s free and doesn’t cost anything: at last count there were more than 103,000 visits and still climbing

    The quick and easy way to dump the codes is in there too, and all you need to do it is a paper clip! The first two posts contain all the fixes & updates. At last count there were 24 possible causes and fixes for surging idle/stall problems. I continue to update it as more people post fixes or ask questions.
     
    #2

Share This Page