Electrical Tail Lights Not Working Now

Discussion in 'Fox 5.0 Mustang Tech' started by Dominick, Aug 21, 2013.


  1. Dominick

    Dominick Member

    Joined:
    Aug 16, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    14
    After I installed my new turn signal stock for my 89 mustang and wired it up my turn signals still don't work but now my tail lights/break lights don't work. All the fuses are good. What should I do now
    #1
  2. mustang 88

    mustang 88 Member

    Joined:
    Oct 21, 2012
    Messages:
    56
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    9
    Location:
    cleveland ga
    My did that one time here's what mine was pull your hazard switch out and make sure it is plugged in and check to make sure wires are tight up inside the plug itself. My wires had pulled out of the plug. So easy fix push wires into plug and wrap it several times with electrical tape. Let me know if this was the problem.
    #2
    88LX5.Oh likes this.
  3. 88LX5.Oh

    88LX5.Oh Advanced Member

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Messages:
    1,455
    Likes Received:
    210
    Trophy Points:
    74
    Location:
    Arkansas
    When I first got my car my blinkers weren't working. I didn't know you had to have the switch installed. It completes the circuit and 17 year old me had no clue. This is good advice.
    #3
  4. Dominick

    Dominick Member

    Joined:
    Aug 16, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    14
    Thanks you the reply. The wires were loose and that was the problem for the turn signals but still no break lights but I think that the switch may have gone bad ill took at it tomorrow!
    #4
  5. mustang 88

    mustang 88 Member

    Joined:
    Oct 21, 2012
    Messages:
    56
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    9
    Location:
    cleveland ga
    Awesome I'm glad I could help I got a good feeling
    #5

Share This Page