Need Help Bad Please !!

Swadey95

Active User
Oct 3, 2016
11
0
1
41
Clarkson Ky
Just bought a sweet 95 model with 90 miles on it. Driving it home it died. Towed it home. Figured out I had no fire or fuel going through the injectors. Started with coil, then ignition module, finally the pip fixed it. It's basically stock. Drove it around a week or so. Ran it very low on gas. Filled it up, noticed a little miss now and then. Put some Lucas in it went back to running great. Went to my girlfriendsurprise last night. Started it up drove about 5o ft and it died. At first while I was tring to start it it would hit a lick rarely. Now nothing. Won't do squat. It's firing blue. Getting gas to the fuel rail. Someone please help. Thanks.
 
  • Sponsors(?)


Sep 5, 2016
40
2
8
33
Just bought a sweet 95 model with 90 miles on it. Driving it home it died. Towed it home. Figured out I had no fire or fuel going through the injectors. Started with coil, then ignition module, finally the pip fixed it. It's basically stock. Drove it around a week or so. Ran it very low on gas. Filled it up, noticed a little miss now and then. Put some Lucas in it went back to running great. Went to my girlfriendsurprise last night. Started it up drove about 5o ft and it died. At first while I was tring to start it it would hit a lick rarely. Now nothing. Won't do squat. It's firing blue. Getting gas to the fuel rail. Someone please help. Thanks.
Maybe the fuel pump? Did you scoop this up from a private seller?
 

Swadey95

Active User
Oct 3, 2016
11
0
1
41
Clarkson Ky
Maybe the fuel pump? Did you scoop this up from a private seller?

Yes I did. Like I did earlier it's getting fuel into the injector rail. I held the text port down and had someone turn the key on. I squinted fuel everywhere with plenty of pressure. Don't have a fuel guage to check the actual lbs, but it was plenty enough for it to start.
 

Swadey95

Active User
Oct 3, 2016
11
0
1
41
Clarkson Ky
No dude it was a typo. 90000. Still low miles. True what they say sitting is hard on them. I'm paying for it now. My other typo was when I started it up at my gf. I only made it a bottle 5 ft instead of 50..
 

Swadey95

Active User
Oct 3, 2016
11
0
1
41
Clarkson Ky
If its been sitting that long it could be a clogged fuel filter. Sometimes its the simplest things.

We'll I thought that too. It ran fairly dang good though. Like I said I ran it really low on gas. After driving it 20 miles or so it started missing. Kept get a little worse and worse then it died. That's when the pip went bad. Fixed it drove it a couple weeks. Ran it low on gas again, but no miss this time. Came home parked for the night. Started it, fired right up. Warmed it up for a couple minutes took off and made it 5 feet or so.
 

Mattstang04

10 Year Member
Sep 15, 2006
1,144
141
104
St. Louis, MO
When you drive a car with the gas tank nearly empty, you pick up all the junk floating in the bottom of the tank. The crud and debris that develops over time can really plug up a filter or a pump. Unless you had the tank removed and cleaned before you started driving it.
 

Swadey95

Active User
Oct 3, 2016
11
0
1
41
Clarkson Ky
When you drive a car with the gas tank nearly empty, you pick up all the junk floating in the bottom of the tank. The crud and debris that develops over time can really plug up a filter or a pump. Unless you had the tank removed and cleaned before you started driving it.

Yeah I know. I'm gonna grab a filter and put it on today. I'm hoping that's it. Took a plug out this morning and it smelled like gas. I'm gonna keep my fingers crossed.