Strange Noise, Bad Tob???

Discussion in 'SN95 4.6L Mustang Tech' started by Kruzy, Jan 9, 2014.

  1. Kruzy

    Kruzy New Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    2
    I'll try posting the video in a few. Some reason it's not loading off my phone.
     
    #1
  2. bhuff30

    Founding Member

    Joined:
    Dec 11, 2001
    Messages:
    6,021
    Showcase:
    4
    Albums:
    1
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    89
    Location:
    Olathe KS
    Just described what you hear. If it squeeks at idle or when you first touch the clutch, then goes away with the clutch in, it probably is the TOB. Mine has been making noise for a while now. :rolleyes:
     
    #2
  3. Kruzy

    Kruzy New Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    2
     
    #3
  4. Kruzy

    Kruzy New Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    2
    Sorry my computer isn't working well with the forum at the moment....

    It started squeaking but now its a constant grind/chirping noise non stop. Sound doesn't change while pressing the clutch or not anymore. Track light is on as of today also which has never happened before. (One between the fog light and defrogger near the shifter).

    I bought a new:
    Clutch, flywheel, TOB, pilot bearing and main seal.

    Not sure if it could be something else now before I swap everything this weekend.
     
    #4

Share This Page