What happened to eectuning.org?

Discussion in 'Fox 5.0 Mustang Tech' started by strtrcr50, Feb 18, 2008.


  1. strtrcr50

    strtrcr50 New Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Messages:
    2,559
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Previously from Dirty Jerzey exit 7a
    Internet Explorer cannot display the webpage

    Most likely causes:
    You are not connected to the Internet.
    The website is encountering problems.
    There might be a typing error in the address.
    #1
  2. vristang

    vristang Advanced Member

    Joined:
    Mar 31, 2005
    Messages:
    4,671
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    69
    Location:
    Seattle
    That site is great!!!

    But, there are some issues with it.
    One of the issues is that once in a while, it goes down.

    It will probably be back up within the next day or 2...

    Keep checking on it...


    jason
    #2
  3. strtrcr50

    strtrcr50 New Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Messages:
    2,559
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Previously from Dirty Jerzey exit 7a
    Usually, it gives a different error. I'll keep an eye on it tho.
    #3
  4. vristang

    vristang Advanced Member

    Joined:
    Mar 31, 2005
    Messages:
    4,671
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    69
    Location:
    Seattle
    yeah, the 'table sessions full' error is more common...

    Once in a while this happens though
    #4
  5. strtrcr50

    strtrcr50 New Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Messages:
    2,559
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Previously from Dirty Jerzey exit 7a
    Up for a little and back down.. :shrug:
    #5
  6. vristang

    vristang Advanced Member

    Joined:
    Mar 31, 2005
    Messages:
    4,671
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    69
    Location:
    Seattle
    It gets pretty frustrating, doesn't it...
    #6
  7. jbeez

    jbeez New Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've noticed in a traceroute to the website it seems to head into texas, perhaps the recent storms have affected where its hosted.
    #7
  8. jbeez

    jbeez New Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    seems the webserver responds now, it just serves up a simple message saying....


    "Go away"


    :(
    #8
  9. Foxfan88

    Foxfan88 My Grandpa has great wood.

    Joined:
    Sep 13, 2004
    Messages:
    2,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Miami, Ok
    i got the "go away" message also.
    #9
  10. strtrcr50

    strtrcr50 New Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Messages:
    2,559
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Previously from Dirty Jerzey exit 7a
    My link was directly to the forums. Now I see the go away message when going to the home page.
    #10
  11. vristang

    vristang Advanced Member

    Joined:
    Mar 31, 2005
    Messages:
    4,671
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    69
    Location:
    Seattle
    This is an oldie thread...

    The original issue turned out to be a power supply issue in the server.
    The site owner didn't have anyone else authorized to fix it, and he was unavailable.
    That issue has been fixed, as the owner (Jon) has come back, made repairs/upgrades, and named at least one Admin/Mod (Chris, cgrey8) to help run the site.

    I'm not aware of any issues with the site since Jon returned :nice:


    The recent issue with the server was in fact due to the storm.
    It seems to have been fixed now.

    jason
    #11

Share This Page